Bieslog - Pimp de premier
  Klik op de hut voor bezichtiging


  webcam in redactielokaal (werkt niet meer)

 Hoofdredacteur Wim de Bie leest alle reacties - redactie@bieslog.nl

Url = verwijzing naar andere site

beluister = hoorspel, reportage, geluidsact

Video = filmpjes

= bijlagen
De foto's zijn vergrootbaar tot de originele afmetingen.
donderdag 22 december 2005 00:17  verstuur

Pimp de premier

Beeldvergroting: (De Telegraaf, gisteren)
(De Telegraaf, gisteren)

De imago-adviseurs rond de premier hebben uitstekend werk verricht door hem niet nà het kerstreces te presenteren met nieuwe haardos en flitsende bril, maar de goegemeente eerst te laten kennismaken met de flitsende bril en vlak voor de feestdagen met de nieuwe haardos..

Zo heeft Nederland geleidelijk kunnen wennen aan een opgepimpte premier en zal men straks niet al te zeer opkijken van de tweede fase van zijn extreme make-over: de ogencorrectie, de neusverkorting en de lippenversmalling.

Het is een uitstekend idee geweest de nieuwe haardos te voorzien van een kaarsrechte scheiding. De strengheid van die lijn compenseert de wuftheid van de flitsende bril.

Was het echter nodig zo nadrukkelijk te verklaren dat ?de oude bril echt versleten was??
Op foto?s die enkele weken terug zijn gemaakt, is goed te zien dat van slijtage nog geenszins sprake is. Het montuur vertoont geen enkele sleetse plek en ook de glazen lijken krasloos.
Is de oude bril tot reservebril gedegradeerd? We mogen hopen dat hij niet achteloos is weggegooid en een fiks schandaal mogelijk wordt. ('Dakloze vindt oude bril premier op vuilnisbelt')

Beter ware het wellicht geweest de oude bril te bestemmen voor een goed doel. Met de oude bril zou een arme, bijziende man gelukkig kunnen worden gemaakt. De in ongenade gevallen bril had verloot kunnen worden tijdens een kerstuitdeling op een voedselbank.

Het gaat beter met Nederland. Het is goed dat de regeringsleider, als voorbeeldgever, deze positieve trend in zijn nieuwe haardos en flitsende bril tot uitdrukking wil brengen.