Bieslog - Gelachen
  Klik op de hut voor bezichtiging


  webcam in redactielokaal (werkt niet meer)

 Hoofdredacteur Wim de Bie leest alle reacties - redactie@bieslog.nl

Url = verwijzing naar andere site

beluister = hoorspel, reportage, geluidsact

Video = filmpjes

= bijlagen
De foto's zijn vergrootbaar tot de originele afmetingen.
zondag 27 maart 2005 16:19  verstuur

Gelachen


?Gisteren gelachen op de verjaardag van Jolle! Verschrikkelijk gelachen!
Dat op een geven moment zegt Jolle: wie weet er een spelletje? Zegt Doortje van Hans: ik, laten we typetjes doen. Dus dat we bekende mensen naspelen zeg maar. Met verkleden en zo. Goed, doen we.

Hans deed Balkenende maar had de jas van Greetje aan dus leek voor geen meter en was dus niet leuk. Mels deed René Froger maar heeft een hoge piepstem dus dat wilde ook niet. Monica trok zo?n beetje alle jassen van de dames over mekaar aan en zei: goedenavond, ik ben Karin Bloemen. Was wel een beetje leuk.

Toen zegt Piet tegen Roos: heb je een tafellaken en een servet voor me? Had ze.
En Piet zegt: en thans dames en heren doe ik voor u Paul de Leeuw! Hij doet het laken om, legt het servet over z?n hoofd en gaat helemaal in mekaar gezakt zitten. Hoofd naar beneden. Scheve bek. En zingt: in de gloria, in de gloria. Heel langzaam, heel vals, of?tie bijna dood is als het ware.

Nou hadden Son en ik vrijdagavond Paul de Leeuw gezien. Hij was jarig en op een geven moment zit hij daar in mekaar gezakt op een stoel en zingt in de gloria, in de gloria. Paul de Leeuw deed op tv dus de Paus na. En onze Piet deed dus Paul de Leeuw na terwijl die de Paus nadee! Snap je het een beetje?
Nou, we kwamen niet meer bij! En Piet maar doorgaan! Nog een pilsje Piet? Piet: wuwuwuuwwu, dank oe wel voor de pielsje!

Zegt Jolle en daar had hij gelijk in, dat spelen van die typetjes is eigenlijk niet zo moeilijk. Het gaat er gewoon om dat je een ontzettend goed idee moet krijgen en dan volgt de rest vanzelf.?