Bieslog - Een 60-jarige man keek afgelopen weekeinde raar op
  Klik op de hut voor bezichtiging


  webcam in redactielokaal (werkt niet meer)

 Hoofdredacteur Wim de Bie leest alle reacties - redactie@bieslog.nl

Url = verwijzing naar andere site

beluister = hoorspel, reportage, geluidsact

Video = filmpjes

= bijlagen
De foto's zijn vergrootbaar tot de originele afmetingen.
dinsdag 15 mei 2007 16:41  verstuur

Een 60-jarige man keek afgelopen weekeinde raar op
- een nieuw gezelschapsspel -

Beeldvergroting: (Nederlands Dagblad, vandaag)
(Nederlands Dagblad, vandaag)

Een 58-jarige vrouw keek afgelopen weekeinde raar op, nadat zij bij een supermarkt in Vledder boodschappen had gedaan.
Toen zij thuis een pakje hagelslag uit haar tas haalde, viel er een anti-tankgranaat uit. Het is onduidelijk hoe de granaat in de hagelslag terecht is gekomen.

Een 74-jarige losbol keek afgelopen weekeinde raar op, nadat hij bij een supermarkt in Holstrop boodschappen had gedaan.
Toen hij thuis een fles klopop uit zijn tas haalde, viel er een half oor uit. Het is onduidelijk hoe het oor in de klopop terecht is gekomen.

Een 26-jarige travestiet keek afgelopen weekeinde raar op, nadat zij/hij bij een supermarkt in IJmuiden boodschappen had gedaan.
Toen hij/zij thuis een blik erwtensoep uit haar tas haalde, viel er een zak met een kilo bruine suiker uit. Het is onduidelijk wie de suiker in de erwtensoep heeft gedaan.

Een 93-jarig fotomodel keek afgelopen weekeinde raar op, nadat zij bij een supermarkt in Drachten boodschappen had gedaan.
Toen zij thuis een puddingbroodje uit haar tas haalde, viel er een kwak mosterd uit. Het is onduidelijk hoe de mosterd in de pudding terecht is gekomen.

(Als alle gasten in de verjaardagskring een eigen bericht hebben bedacht en voorgedragen, hangt het van de meligheid in samenhang met het drankgebruik af, of er een tweede ronde inzit.)